Get Adobe Flash player

Naši Sponzori

  • Agroturizam San Mauro
  • Hempel
  • Pinizel tours
  • Almi
  • Grad Umag
  • Intercommerce
  • Istraturist

Umag-Sajam

Hello from...

Prvenstvo Istarske županije za klasu Optimist

U Balama, kamp Colone, održano prvenstvo Istarske županije za klase Optimist, Laser 4.7 i Laser radial. Idealni vremenski uvjeti, odjedreno ukupno pet plovova.

Za JK Histria nastupili su Bojan, Andrija Jani i Mišo. Rezultate ćemo objavit kada ih dobijemo mailom, do tada pogledajte u našoj foto galeriji kako je sve izgledalo.

 

andrej

Regata Grada Poreče

Naši su se  jedriličari protekli vikend natjecali na regati Grada Poreča u sastavu: Bojan(30.), Martina(38.) i Mišo(51). Sudjelovalo je 58 natjecatelja iz Italije, Slovenije i Hrvatske. Kako je sve izgledalo pogledajte u našoj foto galeriji. Evo i najboljih natjecatelja, dok će ukupni rezultati uskoro biti objavljeni na www.jk-horizont.hr

 

Read more...

Fužinarska regata Jezero Bajer 2012

Još jedan uspjeh naših jedriličara.

Na ovogodišnjoj jednodnevnoj regati na jezeru Bajer osvojili smo odličje.

Marina Jerman bila je treća kod djevojki dok je Gojan Gerakarovsi reagatu završio kao ukupno četvrti. Osim njih na regati su bili Andrija i Mišo koji su se solidno držali. Sa nama su bila i naša dva gosta iz Slovenije, jedriličari iz Ptuja, tako da je regata bila međunarodna. Uskoro stižu i fotke u galeriju.

Iduća regata je Prvenstvo Istarske Žuoanije u Balama početkom kolovoza.

Memorial Aldo Prodan 17.-18.03.2012.

Naši su jedriličari bili na Memorialu Aldo Prodan 17.-18.03.2012. u Rovinju.

U izrazito jakoj konkuranciji od 82 jedriličara postigli smo solidne rezultate.

Bojan 53, Mrtina 54. Toni, kojemu je to bila prva regata, pokazao je da od njega možemo puno očekivati na idućim regatama. Lom jarbola i BF spriječili su ga u boljem plasmanu. Iduća je regata na domaćem terenu, MITTEL EUROPA OPTI RACE, 31.03. i 01.04. Par fotki sa regate možete naći u našoj foto galeriji.

Bila je to prva regata na koju smo išli NAŠIM kombijem!

Rabačka regata 2011.

Još je jedna regata iza nas. Sudjelovali smo na Rabačkoj regati 2011.
Prvi dan se jedrilo tri plova, dva po odličnom burinu, treći tragedija od vjetra. u cilj je ušlo smješno malo brodova. Drugi dan prvi plov po burinu odjedren, drugi prekinut dok su optimisti bili 200 m pred ciljem. Rabačka regata se je tradicionalno održavala sa startom u 9.00, možda bi bilo dobro da se ponovno starta u isto vrijeme i na taj način izbjegnu neprilike sa vjetrom.

Vratimo se na naše jedriličara. Zbog raznih drugih obaveza za  Jk Histriu nastupili su Bojan, Andrija i Mišo. Rezultati na: http://jkkvarner.50gigs.net/PDF/rabacka2011k.pdf

Vrlo smo zadovoljni uspjehom naših jedriličara. Mišo, (64/69)  završio je dva od četiri plova i to je za njega izvrstan rezultat. Napomenimo i to da je konkurencija bila vrlo jaka što možete vidjeti na rezultatima. Andriji (59/69) je to bila prva regata izvan Umaga. Pokazao je izvrsno snalaženje na regatnom polju. Tri je regate završio od četiri, i sva je tri puta bio 58 što pokazuje njegovu konstantu i predanost.
Bojan (48/69) je i na ovoj regati pokazao da može postići zavidne rezultate.

Zahvaljujemo organizatoru na trudu, također i roditeljima iz Rapca koji su se gotovo svi angažirali na organizaiji regate. 

Hvala DIEGO TRANS za posuđeno specijalno vozilo za vuču prikolice!

Fotke su u našoj foto galeriji!

More Articles...
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday221
mod_vvisit_counterYesterday287
mod_vvisit_counterThis week1453
mod_vvisit_counterLast week1665
mod_vvisit_counterThis month5670
mod_vvisit_counterLast month7673
mod_vvisit_counterAll days1552482

We have: 56 guests online
0: 54.166.141.69
 , 
Today: Sep 22, 2018

Facebook link

Facebook